Anne Ditmar

en schraaptechniek die al meer dan tweeduizend jaar oud is en in China is ontwikkeld

Guasha & Cupping

Deze techniek is gericht op het verwijderen van blokkades in het lichaam, die veroorzaakt worden door afvalstoffen. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en Qi-stroming, twee belangrijke factoren voor een gezond lichaam.

Het bindweefsel wordt doormiddel van het schrapen met een Guasha steen weer losgemaakt. Je krijgt meer energie en zuurstof wordt naar de aangedane plek gebracht. Er ontstaat meer bewegingsvrijheid en je ervaart weer verlichting. Het effect van de behandeling is direct voelbaar.

Diepliggende emoties vindt zijn weg naar de oppervlakte en uit zich in hoofdpijn, rug- nekpijn, stress en onrust. Dit is hoe het lichaam reageert op ‘onverwerkte’ emoties. Guasha biedt zowel voor fysiek als op mentaal vlak ondersteuning en verlichting. 

Combinatie Guasha - Cupping

Bij Cupping wordt er op de huid vacuüm gecreëerd, waardoor de huid omhoog wordt getrokken en er meer bloed naar de plek wordt gezogen. Afhankelijk van de behandeling en/of klacht is het mogelijk om de Cupping met een masserende beweging over de huid te begeleiden.

Hierdoor wordt bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Door een combinatie Guasha en Cupping therapie toe te passen is de behandeling nog effectiever en de pijn wordt sneller verlicht.

Guasha & Cupping therapie:

Voor en na de behandeling

VOOR DE BEHANDELING:

na DE BEHANDELING:

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een bericht via de contactpagina.

Nee, het is niet verstandig om een Guasha behandeling te ondergaan tijdens een zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding vanwege het vrijkomen van afvalstoffen.
De praktijk is aan huis gevestigd, aan de Kerklaan 167 te Rijswijk.
Nee, het ziet er heftiger uit dan dat het is. Ik zorg ervoor dat jij ontspannen bij mij in de massagestoel zit.

Ja, genoeg water drinken is belangrijk. Zo worden de vrijgekomen afvalstoffen sneller afgevoerd.

Nee, je hoeft niks mee te nemen. Ik heb schone handdoeken klaarliggen en reinig de ruimte voor en na de behandeling.

Ik vraag je om direct na de behandeling de betaling te voldoen. Je kan contant betalen of via online bankieren (tikkie).

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch te worden geannuleerd. Hierna worden de kosten van de behandeling voor 50% doorberekend.

Ja dat mag zeker. Als je twijfels of vragen hebt, stuur gerust een bericht.

Ja, je kan in de straat gratis parkeren tot 18:00.

Ja dat kan zeker. Jij geeft zelf aan wat je wel en niet prettig vindt. De basis van de behandeling is Guasha therapie.

Heb je een vraag?